Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk sosyetesi yaptı NY kaptı!

Yabancıların adetlerini taklit etmeye bayılan bizim sosyetikler, son birkaç yıldır hamile kadınlara doğurmadan önce düzenlenen 'baby shower' partisine kafayı takmıştı! Birkaç ay önce yeni bir moda daha başlamış! Üstelik yaratıcısı bir Türk; KAGİ- DER Başkan Yardımcısı Aydan Baktır. Aynı zamanda ressam olan Baktır, doğum yapan Amerikalı bir dostuna ziyarete gittiğinde doğum hediyesi olarak üzerinde sufi sözler yazan melek bebek tabloları yapıyor. Bu tablolardan birini gören bizim elitler de hemen bir moda başlatıyor.

ÇİKOLATA YERİNE TABLO
Hamile olan elitler, doğurmadan önce her birinden sadece bir tane olan bu tablolardan yaptırıyor. Eve, bebeğe hayırlı olsuna gelenlere de çikolata yerine 30X30 ebadındaki bu tablolardan hediye ediyorlar. Tabii bu da havalarına hava katıyor! Ayrıca bu kez biz değil, Amerikalılar bizi taklit etmiş. Baktır, New York sosyetesinden de epey sipariş alıyormuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA