Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetiklerin son gözdesi Haziran'da denizde

Son yıllarda Türkiye'de yıldızı çok parlayan cruise tatilini bizim sosyetikler de çok sevdi. Suyun üzerinde dünyanın dört bir yanını gezen sosyetiklerin son gözdesi ise, Royal Caribbean'ın Haziran 2016'da denize indireceği Harmony of the Seas adlı gemisi... Dünyanın en büyük ve en lüks gemisi unvanına sahip olacak gemi, Akdeniz'de sefer yapacakmış. Yazın bu gemiyle Akdeniz'i turlamak isteyen sosyetik isimler şimdiden rezervasyon yaptırmış bile. Şirketin Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Cihangir Canıyılmaz, Harmony of the Seas'e beklentilerinin çok üstünde bir ilgi olduğunu söyledi.

Cihangir Canıyılmaz, THY'nin Miami'ye direkt sefer başlatmasıyla, Miami çıkışlı Karayipler ve Bahamalar turlarına ilginin arttığını söyledi. Uçak dahil satılan bu turlar, uygun fiyatlarıyla büyük ilgi görüyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA