Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dahi reklamcıdan dahice boşanma!

Ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu ile Süzer Ailesi'nden Enci Teker'in sekiz yıllık evliliği önceki gün tek celsede sona erdi. Enci Teker, eşinin kendisini genç kızlarla aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açmış ve 4 milyon dolar tazminat ile 10 bin dolar da nafaka istemişti. Enci Hanım, ne istediği tazminatı, ne de nafakayı alabilmiş! Alinur Velidedeoğlu, 4 milyon dolar yerine; Şişli ve Teşvikiye'deki iki daireyi Enci Hanım'a bırakmış ve nafakayı da 2 bin dolara düşürtmüş.

MEĞER KREDİ ALMASI İÇİN ÜZERİNE GEÇİRİLMİŞ
Enci Teker'in, 4 milyon dolar alamasa da o paraya yakın değerde iyi semtlerde iki daireyi tazminat olarak aldığını düşünmüştüm ama durum hiç de göründüğü gibi değilmiş!
Öğrendim ki; Alinur Velidedeoğlu'nun boşanma tazminatı olarak Enci Teker'e bıraktığı iki daire, zaten Enci Hanım'ın ailesine aitmiş.
Yaklaşık beş yıl önce Alinur Bey, bir bankaya yüklü miktarda kredi başvurusunda bulunmuş, banka da ipotek istemiş. Ancak Alinur Bey'in ipotek göstereceği gayrimenkulü olmayınca Enci Hanım, ailesine ait Şişli ve Teşvikiye'deki daireleri geçici olarak eşinin üzerine yaptırmış. Alinur Bey'in eşine boşanma tazminatı olarak bıraktığı daireler işte bu dairelermiş.
Anlayacağınız Alinur Bey, beş kuruş tazminat ödemeden boşanmış. Enci Hanım da ailesine ait daireleri kurtardığı için kendisini teselli etmeye çalışıyormuş. Sektörde 'dahi reklamcı' olarak tanınan Alinur Bey, meğer sadece reklamcılıkta değil başka konularda da dahiymiş!!!

Alinur Velidedeoğlu, aldığı kredinin ödemesini hâlâ bitiremediği için, Enci Teker'e bıraktığı bu iki dairenin üzerinde hâlâ haciz varmış. Alinur Bey, haciz kararını kaldırmak üzere önümüzdeki yıla kadar gerekli ödemeyi yapmayı, aksi takdirde 1 milyon 200 bin dolar ödemeyi kabul etmiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA