Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Amalfi’deki düğün herkesin dilinde

Borusan Holding'in patronu Ahmet Kocabıyık'ın Zeynep Kocabıyık'tan olan kızı Defne Kocabıyık ile avukat Cenk Narter, önceki hafta Beyoğlu'ndaki Cecconi's'te nikah kıymıştı. Çiçeği burnunda çift, düğünlerini hafta sonu İtalya Amalfi'deki Villa Cimbrone Hotel'de yaptı. Bu yılın başında 10 yıllık ortaklıklarını bitiren Bettina Machler ile Candan Varnalı'nın son işi olarak tarihe geçen bu düğün daveti herkesin dilinde. Çiftin yaklaşık 100 dostu, geçtiğimiz cuma günü Amalfi'ye uçmuştu. Düğün cumartesi günü yapıldı. Pazar günü de parti vardı. Umarım hep mutlu olurlar...


38 yıl aynı yastığı baş koyduğu Ahmet Kocabıyık'tan 2014 yılında boşanan anne Zeynep Kocabıyık, düğünün en şık isimlerindendi.


2013'te Maldivler'de dillere destan bir düğünle evlenen Levent-Kıvılcım Kocabıyık'ın çocukları Melisa ile Kurt da, halalarının düğününe şahitlik etti.


10 yıllık ortaklıklarını bitiren Bettina Machler ile Candan Varnalı, son işlerinde yine bütün maharetlerini sergilemiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA