Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şöhretler sitesinde villa kiraladılar

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, dokuz yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Boşanma noktasına gelmelerinin iki seneyi kapsayan bir süreç olduğunu belirten Ceceli;
GÜNAYDIN'dan Merve Yurtyapan'a, Selin İmer ile bayram sonrası nikah kıyacaklarını açıklamıştı. "Selin'le hayata aynı pencereden bakmamız bizi bu karar üzerinde buluşturdu" diyen Mustafa Ceceli ve müstakbel eşi Selin İmer; evlendikten sonra oturacakları aşk yuvalarının adresini de belirlemiş. Aşıklar, evlendikten sonra Anadolu yakasında Boğaz manzaralı bir villada oturacak.
Aşıklar; Türkan Şoray, Şahan-Selin Gökbakar, Mustafa-Emina Sandal, Neslişah-Engin Altan Düzyatan gibi pek çok ünlü ismin villasının olduğu siteye kiracı gidecekmiş.

15 TEMMUZ'A KADAR GELİN-GÜVEY OLACAKLAR
Bir süre önce sevgilisini Amerika'ya uğurlayan Selin İmer, aşk yuvalarının eşyalarını seçmeye başlamış. Hafta sonu Yenidünya'dan dönen Ceceli de, İmer'e bu konuda yardım etmeye başlamış. Temmuz başında kiraladıkları evin anahtarını teslim alacak olan aşıklar, 15 gün içinde de aşk yuvalarına taşınacakmış. Bu arada çiftin, nikah için 1 ile 15 Temmuz arasında bir gün seçmeye çalıştığı kulağıma geldi. Bakalım imzayı ne zaman atacaklar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA