Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğün tarihi ve adresi belli oldu

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Emre Kütük'ün de sonunda başının bağlandığını ilk bu köşede okumuştunuz. Emre Kütük'ü evlenmeye ikna eden kişi, 1989 doğumlu Ece Kamçılı olmuştu. Henüz tanışma şerefine nail olamasam da, herkesin yere göğe sığdıramadığı, 'Ayvalık'ın zeytinyağı prensesi' olarak da anılan Ece Kamçılı ile Emre Kütük'ün arayı çok açmadan bu yaz evleneceğini duymuştum. Düğünün mekanını da, tarihini de belirlemişler: 22-23 Eylül'de Göcek'teki Club Prive By Rixos'ta vuslata ereceklermiş. A46, çift için dillere destan bir düğün organize ediyormuş. Umarım bir ömür mutlu olurlar.


Dino Ayvalık zeytinyağı markasını kuran Ece Kamçılı, ayağına şalvar geçirerek çalışanlarıyla birlikte zeytin toplayıp onlarla oturup yemek yiyecek, birlikte dinlenecek kadar mütevazı biri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA