Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevil Sabancı’nın aşkı evliliğe gidiyor

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı; genç yaşta evlendiği, kızı Melisa'nın babası Eran Tapan'dan boşandıktan sonra, yaklaşık iki yıldır flört ettiği Ferhat Ferhangil ile en ciddi ilişkisini yaşıyor. Eran Tapan'dan boşanmasının ardından her fırsatta bir daha asla evlenmeyeceğinden dem vuran Sevil Hanım, bu kez lafını yiyecek gibi görünüyor!
Mutluluktan ayakları yere basmadığı konuşulan aşıkların, ilk evliliklerinden olan çocukları ile maaile tatil yapmaları da bunun kanıtı gibi.

BİRLİKTE ÇOK MUTLULAR
Bir yıl süren aşk orucunu Ferhat Ferhangil ile bozduğunu ilk kez benden öğrendiğiniz Sevil Sabancı, hafta sonu teknesinde sevgilisi ve çocuklarını ağırladı. Sevil Hanım'ın Cennet Koyu'na demirlediği teknesinde, kendisinin Eran Tapan'dan olan kızı Melisa da vardı. Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, çiftin ilk evliliklerinden olan çocukları epey kaynaşmış. Ferhat Bey'in, Sevil Hanım'ın kızı Melisa ile arasının iyi olduğunu duyuyordum. Sevil Hanım'ın da, Ferhat Bey'in çocuklarıyla arasının iyi olduğunu fotoğraflardan anlamış olduk. Bu arada Melisa Tapan, Ferhat Bey'in, kendisinden epey küçük olan çocuklarına ablalık yapıyordu. Çocuklar birlikte tatile çıkmaya başladığına göre, bu aşk nikah masasına taşınırsa hiç şaşırmam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA