Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tatile sanat molası

İstanbul'un elitleri, neredeyse tüm yazı Bodrum'da geçirdiği için, sanat da onların peşinden Bodrum'a taşınıyor. Bodrum, geçtiğimiz haftalarda açılan birçok resim sergisinin ardından şimdi de sanat içerikli bir davete evsahipliği yapacak. Eylül ayında yapılacak olan, Contemporary Istanbul'un 12'nci yılının kutlaması ve CI Yayınları'nın ilk kitabı olan 'Collectors Stories Book'un ön lansmanı, cuma günü Bodrum'da görkemli bir davetle gerçekleşecek. Davete, Sera Group'un bir iştiraki olan Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Yalıçiftlik'te inşa ettiği Barbaros Reserve-Bodrum Residences evsahipliği yapacak. Elitlerin tatile ara verip Sertap Erener'in de sahneye çıkacağı bu davete akın edeceklerinden şüphem yok...


Davette, 100 milyon dolarlık bir yatırımla, Yalıçiftlik'te bir koya inşa edilen ve 42 lüks süitten oluşan Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın tanıtımı da yapılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA