Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

50’li yaşların 20’liklere meydan okuduğu tasarım

Miu Miu markasının İlkbahar-Yaz 2022 defilesi gerçekleştiğinde düşük belli mikro mini eteklerin sezonun trend parçası olacağı çok belliydi. Tabii bunun için bir de sosyal medyanın rüzgarını arkanıza almak gerekiyor. Çok geçmeden rüzgar değil adeta fırtına esti. Açılışı ilk yapan influencer dünyasının demirbaşlarından Chiara Ferragni oldu.



Ardından dünyaca ünlü 54 yaşındaki Nicole Kidman Vanity Fair dergisinin kapağıyla geldi. Bir anda Saweetie, Yoona Lim hatta 59 yaşındaki Anna Dello Russo gibi isimler bu cesur kombinin taşıyıcısı oldular.



İşin ilginç olan yanı, marka bu kolejli kız tarzını gençleri düşünerek tasarladı ama giyenler 50 yaş üstü kadınlar. Sizi bilemem ama 50 yaşı 20'ler gibi göstermeyi başaran tüm kadınlara şapka çıkartmak gerekiyor. Tabii işin bir de Türkiye ayağı olacak. Acaba sezonun en trend tasarımını Türkiye'den ilk kim giyecek merakla bekliyorum. Benim kulağıma bir isim geldi bile :)



ESKİ EŞLE ESKİ SEVGİLİNİN STİL SAVAŞI
Dünyaca ünlü müzisyen Kanye West ile yaşadığı topu topu iki aylık ilişki sayesinde şöhret basamaklarını üçer beşer tırmanan oyuncu Julia Fox ve Kanye West'in eski eşi Kim Kardashian arasında müthiş eğlenceli bir moda savaşı yaşanıyor. Bu zamana kadar Kanye West'in Julia Fox üzerinde bir Kardashian stili yaratmaya çalışıyor olması Julia'yı kopyacı gibi gösteriyordu. Ama aynı anda Milano Moda Haftası'na katılan kadınların kısa sürede benzer seçimler yapması işin ibresini tersine döndürdü. Çünkü bu sefer Julia ilk giyen olup birkaç saat sonra da Kim Kardashian Julia'nın giydiklerine benzer seçimlerle görülmeye başladı.



İlk olarak Julia Fox, Diesel defilesinde devetüyü tonlarında deri bir takımla görüldü. Aynı gün çok geçmeden Kim Kardashian da çok benzer kombinlenmiş Prada imzalı bir tulum giydi. Ertesi gün Julia Fox'un çok daha önce doğum gününde de giymiş olduğu lateks siyah kombinin neredeyse birebir aynısını Kim giydi. Ardından Kanye'nin stilinin demirbaşlarından olan, yüzü tamamen kapayan tarzının benzerini aynı saatlerde uyguladılar. Bu stil benzerliği konusunda fitili belki Julia ateşlemiş olabilir ama belli ki Kim de bu durumdan epey keyif alıyor. Görünüşe göre konu kapanmasın diye üzerinde de baya uğraşıyor.



HAFTANIN ŞIKI
Haftanın şıkı tartışmasız The Batman filminin Londra prömiyerine katılan Zoe Kravitz idi. Pencereli Saint Laurent elbisesiyle göz kamaştırdı. Günümüzde zariflikten uzak, başarısız şıklıklar yakalanmaya çalışılırken bu minimal ama etkileyci seçim gözlerime de bünyeme de ilaç gibi geldi. Saç, makyaj, aksesuvarlar da, elbise ve Zoe'nun aurasıyla tam bir uyum içinde. Batman'i canlandıran Robert Pattinson da Jil Sander imzalı gri takım içinde baya cool görünüyor.



EN EĞLENCELİ, EN SAMİMİ
ÜNLÜ DÜĞÜNÜ
Oyuncu Gökçe Bahadır ve müzisyen Emir Ersoy çifti Alaçatı'da dünya evine girdi. Paylaşımlardaki enerji ve mutlulukları öyle bulaşıcıydı ki düğündeki tek bir detayı bile beğenmemek ya da eleştirmek çok zor. Son zamanlarda gördüğüm en samimi, en eğlenceli düğüne imza atılmış. Gökçe Bahadır'ın gelinliği de Emir Ersoy'un damatlığı da Züleyha Kuru imzalı. Bu gelinliğin orijinal modeli Vera Wang'in en ikonik en zamansız modellerinden birine ait. Gelinlik tabii ki de Gökçe Bahadır'a çok yakışmış. Siyah tül eldivenleri de uyumlu bir detay olmuş. Gökçe Bahadır, duvağı, saçı, makyajı, fiziği ve aurasıyla şahane bir gelin olmuş. Bu güzel çifte bir ömür mutluluklar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA