Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sanat şöleni gibi bir defile

Dolce&Gabbana, sonbahar-kış Alta Moda Couture defilesini Sicilya'da düzenledi.



Böylece Valentino'dan sonra ünlü İtalyan markası da defilesini hikayesinin başladığı yerde düzenlemeyi tercih edenler kervanına katılmış oldu. Yaklaşık bir saat süren defilede; modanın, sanatın her dalıyla buluşmasına şahitlik ettik.



Şovu izleyenler arasında Lupita N'yongo, Heidi Klum, Helen Mirren, Mariah Carey, Sharon Stone, Ellen Pompeo, Lucy Hale ve Emma Roberts gibi birbirinden ünlü isimler vardı. Ve bir de bir defilede gördüğüme aşırı şaşırdığım müthiş oyuncu Christian Bale de izleyenler arasındaydı.

DEVLERİN DÜKKANIMIN ÖNÜNÜ KAPATAMAZSIN KAVGASI
Bu couture haftasında çok ilginç bir gelişme de yaşandı. Valentino'nun Roma'daki Piazza di Spagna'da gerçekleşen muhteşem couture defilesi bir ilke imza atmış oldu. Hemen özetliyorum; Valentino defilesinin düzenlendiği bölgede doğal olarak bazı yollar kapatıldı. Bu kapatılan yolların yakınlarında yer alan Dior dükkanlarına müşterileri ulaşamadı dolayısıyla da alışveriş yapılamadı. İşte o gün yaşanan 100 bin euro'luk zararı da Dior, Valentino'dan talep etmiş. Haberi ilk gördüğümde asparagas sandım ama haberin doğruluğu kısa sürede ortaya çıktı.



Aslında iş gözüyle bakıldığında Dior çok da haksız sayılmaz. Bir marka sırf kendi çıkarı için başka bir markanın işini engelleme hakkına sahip değilidir. Ama tabii taraflardan biri İtalya'nın medar-ı iftiharı diğeri de dünyanın en zengin Fransız lüks grubu LVMH'nin bünyesindeki bir marka olunca bu durumda eleştirilen hatta ti'ye alınan Dior olmuş oldu. Kapanan bölge Roma'nın lüks alışveriş noktası ve yolu kapanan tek lüks marka Dior da değil. Haberin çıkmasından birkaç gün sonra eleştiriler o kadar arttı ki Dior bu talebinden vazgeçmek durumunda kaldı. Ve devlerin savaşı böylelikle son buldu.

BAYRAM SAHNELERİNDE PEMBE RÜZGARI
Her bayram olduğu gibi bu bayram da sizler için sahne kostümlerini ele aldım. İlk olarak Şevval Sam ile başlamak istiyorum. Elbisesinin hem rengi hem de modeli çok yakışmış. Sıla, her daim klas şıklığı ön plana çıkaranlardan. Giydiği iki kostüm de oldukça başarılı. Kırmızı renkli Maison Ju marka elbisesi çok yakışmış.



Otrişli pembe kıyafeti de çok iyi görünüyor. Derya Uluğ da pembe rengi seçenlerden. Ama benim favorim siyah kostümü... Hande Yener de pembe rengi seçenlerden. Bir sonraki gün giydiği mor elbisesini görünce acaba pembeli olana haksızlık mı ettim diye hayıflandım doğrusu. Bayramın yıldızı ise üç kombiniyle Gülşen oldu. İşte bu Gülşen, benim tarzını en sevdiğim Gülşen'dir. Kusursuz fiziğini tam dozunda bir seksapellik ile buluşturmuş. Hem de seksi klas bir şıklık içinde...

TURAN ÇİFTİNİN WIMBLEDON ŞIKLIĞI
İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl haziran ayının son haftasında başlayan Wimbledon Tenis Turnuvası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Final maçlarında Cambridge Düşesi Catherine'in şıklığı beğeni topladı. Alessandra Rich ve Roksanda markalarından seçtiği elbiseler birbirinden şıktı.



Turnuvanın finallerini izlemeye giden isimler arasında tanıdık bir çift de vardı; Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan. Aslıhan'ın Hermes çantası hariç giydiği tüm parçalar Ralph Lauren'den... Arda ise özel dikim takımını Loro Piano marka ayakkabılar ve Dolce&Gabbana kravatla tamamlamış. İkisi de tam bir Wimbledon şıklığı yakalamış, harika görünüyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA