Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Spor notu: İsyanın diğer adı Alex

Dün yaşanan krizden sonra Alex, BBM (blackberry messenger) üzerinden Martin Luther King'in "Bazen savaş çıkartmak için düşmana gerek yoktur, düşüncelerinizi söylemeniz yeterli" sözlerini paylaşmış. İşte budur Alex'i büyük oyuncu ve lider yapan!
Haklı olduğuna inanıyor ve bir adım bile geri atmıyor. Nedir haklı olduğu nokta: Fenerbahçe'nin şu an en formda, en iyi futbolcusu olması!
Karşı taraf kadın ve çocukların "Aykut'a söyle Alex nerede?" tezahüratını bile organize bir eylem olarak görüyor.
Yahu o tribünlerde bağıranlar çocuk ve kadınlar! Kim organize etmiş olabilir ki onları?
Dün Aziz Yıldırım kadın ve çocuklardan oluşan taraftar topluluğunun bile anonsla kulağını çekti. Hadi "Alex'in konuşmaya hakkı yok" diyorsunuz, taraftarın konuşmasını nasıl engellersiniz?
Ya da Yıldırım'ın, "Fenerbahçe'den büyük yok" derken bile üç yıl daha başkan kalacağını, iki müthiş projesinin olduğunu açıklamasından ne anlam çıkarmamız gerekir acaba?
Anlayın işte Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan başka kral yok, olamaz! Gazetecilerin bile iş yapmasını engelleyen bir zihniyet bu!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA