Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çakma Uğur Yücel'in suçu yok

'Uğur Yücel, arkadaşlarıyla Kireçburnu'nda bir restoranda rakı-balık keyfi yaparken görüntülendi.
Mekan görevlilerinin, muhabirlerin üzerine yürümesine ise Yücel'den müdahale geldi. Yücel görevlilerin "Fotoğrafını çekiyorlar, izin veriyor musun yoksa sildirelim mi?" sözü üzerine "Çeksinler önemli değil, onlar işini yapıyor" deyince ortalık sakinleşti...' Bu haber geçtiğimiz hafta birçok gazetede çıktı.
Önceki gün Uğur Yücel, avukatıyla basına şu açıklamayı gönderdi: "Bu kişinin Uğur Yücel olmadığına dair herhangi bir açıklama yapmamış olması endişe verici. İlerde yapabileceği herhangi bir olumsuzluk beni zan altında bırakabilir. Şikayetçi olacağım."

KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL
Magazinciler bu hatayı nasıl yapar diye düşünmeyin. Şu fotoğraflara bakar mısınız; Uğur Yücel'e müthiş benzemiyor mu?
Oluyor bazen böyle hatalar. Geçtiğimiz yıl 'Gangnam Style' şarkısıyla fenomen olan PSY'yi taklit eden Denis Carre adında bir adam, Cannes Film Festivali'nde ünlü oyuncuları bile kandırdı, kalburüstü partilere katıldı. Bizim vakada ise adam, Yücel'e çok benziyor ama onu taklit etmiyor, insanları kandırmaya çalışmıyor.
Uğur Yücel endişelenmekte haklı. Daha önce dolandırılmış, büyük paralar kaybetmişti.
Herhangi bir yanlış anlaşılmaya karşı önceden önlem almaya çalışıyor ama ortada şikayetçi olmasını gerektirecek bir durum yok. Adam "Ben Uğur Yücel'im" dememiş ki, sadece fotoğraflarının çekilmesine izin vermiş. Kimse de ona "Siz Uğur Yücel misiniz?" diye sormamış!
Eğer şahıs, bu benzerliği kötü niyette kullanırsa o zaman Yücel'in şikayetçi olmaya hakkı var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA