Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

‘Dünya moda devleri ile zirveyi paylaşıyoruz’

Milli takımımıza moda sponsoru olan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile futbol ve moda dünyası üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Her futbolcumuzun kendilerine yakışan bir tarza sahip olduğunu söyleyen iş adamı, "Damat Tween ile futbolcuların stiline vazgeçilmez bir dokunuş yaptığımıza inanıyoruz" dedi. Holding olarak uzun yıllardır Türkiye'de ve dünyada sporu destekleyen bir kuruluş olduklarını söyleyen Orakçıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:



"Uluslararası sporda en yeni moda partnerliğimiz İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid arasında gerçekleşti. Moda ve futbol dünyası arasındaki dinamik bağı daha güçlendirecek olan şirketimiz, Atletico Madrid işbirliğinin her iki köklü markaya değer katacağına inanıyoruz. Bu iş birliği, dünya çapında moda ve spor endüstrisindeki gücümüzü ortaya koyan bir gelişme.



Atletico Madrid oyuncu ve teknik kadrosuna, kulübün köklü mirasını yansıtan yeni bir moda hikayesine imza atıyoruz. Birlikte futbol ve moda dünyasının standartlarını belirlemekle kalmayıp onu yeniden tanımlayacağız. Modadaki ustalığımızın ve Atletico Madrid'in yenilmezlik ruhunun heyecan verici birleşimini görmeyi ve göstermeyi heyecanla bekliyoruz.



Stil, mükemmeliyet ve centilmenlik içerecek bu işbirliği aynı zamanda unutulmaz anlarla dolu heyecanlı bir sezonun da vaadi... Şirketimiz, Los Rojiblancos'un yenilmezlik ruhuna ve olağanüstü geçmişine mükemmel uyum sağlayacak ve biz buna hazırız. Şirket olarak dünya devleriyle zirveyi paylaşıyoruz."



DAVA BİTTİ İZİ KALDI

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep çok zor günler geçiriyor. Eski eşi Amber Heard ile iftira davası tüm dünyada yakından takip edilmiş ve uzun süre konuşulmuştu.
Kolay değil tabii Deep'in yaşadıkları… Hollywood gibi deli bir rekabetin yaşandığı yerde zirveye geliyorsun ama sonra üzerine atılan iftiradan dolayı tepetaklak oluyorsun. Üstelik bunu da bir zamanlar en yakının olan eski eşinden dolayı yaşıyorsun. Hakkındaki iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı çıkmasına ama geride derin izler kaldı. Deep son dönemde büyük sağlık sorunları yaşıyor.
Koltuk değneğiyla yürürken görüntülendi, alkol sorunu yaşıyor, son olarak da otel odasında baygın bir halde bulundu. Deep'in bu hali ve sorunları hayranlarını endişelendiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA