Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cansu ve Ahu karşılaşmasının sebepleri

Sonradan araları açılan (Cem Yılmaz olayı) eski kankalar Ahu Yağtu ve Cansu Dere Kuruçeşme'de market alışverişi yaparken karşılaşmışlar.
Tesadüf o ki magazin muhabirleri de tam yerine denk gelip karşılaşmayı fotoğraflamış. Şimdi diyeceksiniz ki, market bu Reina mı, Bebek Parkı mı, Lucca mı? Nasıl kapısında magazinciler oluyor?
Bir kere şort-atlet ayağımda Acun misali parmak arası terliklerimle şıpıdık şıpıdık alışverişe gitmiş; "Bana şuradan bir kalıp beyaz peynir ustaaa" frekansındayken fotoğrafımı çekmişlerdi, salağa dönmüştüm (kayıtlara geçsin lütfen esasen süper akıllıyımdır).
Aslında bu yakalanmaların sebebi Cansu Dere'nin market çalışanlarına kızdığı gibi onların magazincileri araması değil. Ne yani Cansu Dere ve Ahu Yahu alışveriş yapıyor diye bir anda marketin domates, patlıcan, deterjan satışları patlamayacak herhalde.
Bence bu yakalanmanın sebepleri şu şekil:
1. Yüzde bin Merkür retrosu. Evet! test ettim, onayladım ve kendisine inanıyorum. Merkür gerilerken eski dosyalar açılır, uzun zamandır karşılaşmadığımız kişilerle karşılaşırız, eski sevgililerimiz bir anda aşkımıza düşer vesaire vesaire.
2. Cansu ve Ahu'nun otomobilleri. Magazin muhabirleri ünlülerin otomobilleri ve plakaları konusunda ihtisas yapmışlardır. Asla gözlerinden kaçmaz.
3. Marketin magazincilerin ana turlama hattı Nişantaşı- Rumelihisarı arasında Kuruçeşme'de olması.
4. Kader, kısmet. Artık hadisede alnı açık olmayan düşünsün değil mi efendim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA