Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

A.Eşiniz.... B!!!

Teyzeye soruyor biri; "Hafta sonunu kiminle geçirmek isterdiniz? A.Eşiniz...."
Daha b,c,d şıklarını duymadan, bezmiş bir ifadeyle teyze araya giriyor cevabı peşin peşin veriyor; 'B'.
Cuma günü sosyal medyada ve whatsapp arkadaş gruplarında bu komik videoyu paylaşmayan kalmadı herhalde. Komik mi? Çok komik tabii.
Video bu kadar coşkuyla ve kahkahayla karşılandığına göre hepimiz evliliğin son derece sıkıcı, bunaltıcı, daraltıcı, hapsedici, içinden çıkılamayan, ilk fırsatta kaçılması gereken bi'şey olduğunda birleşiyoruz herhalde.
Ablanın daha diğer şıkları duymaya ihtiyaç bile hissetmeden kocasını elemesi efsaneler efsanesi bir çıkış. Ah be abla, kaç kurtar kendini.
Tabii bu espri yeni değil. Neşenizi kursağınızda bırakmak istemem ama 1987-97 yılları arası sit-com dünyasını sallayan dizi "Married with Children"da (Evli ve Çocuklu) hayatı burnundan gelen koca Al Bundy'nin karısıyla böyle bir sahnesi vardı.
Kadın dergide okuduğu testi kocasına yaparken soruyordu (aaah ah sevgiliye, arkadaşa dergi testi yapmaya doyamadığımız masum ve meraklı günlerimiz ah!); "Geceyi kiminle geçirmek isterdiniz? A. Eşiniz...".
Al Bundy gözlerini devirerek 'B' diyordu.
Neyse, bu video ile aklıma düşen soru şu aslında; Acaba her evlilik bir gün 'B' şıkkını tadacak mı? Ne dersiniz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA