Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkeğin sadık olduğu tek şey!

Hadi bakalım kızlar, bunu da öğrendik. Hafta sonu Berlin'de Final Four'a gidince bol erkekli geçti tabii. Bir sürü erkek arkadaşımla beraber sohbetler ettik. Artık "Bro n'aber?" diye omzuma vuranlar mı istersiniz, "Aslanım, koçum, kankaaa" çekenler mi.
Bu muhabbetlerin birinde yanımda hem çok sevdiğim arkadaşım, hem de kuaförlerin bir tanesi Yıldırım Özdemir de vardı. Üç erkek bir ben otururken şöyle bir cümle duydum: "Oğlum, erkeğin tek sadık olduğu şey berberidir."
Ana! Bilgiye koş. Dedim "Durun durun, sebep?"
Kadınların o çok düşkün oldukları kuaförlerine giderken bile yedekte tuttukları başka bir kuaförü olurmuş. Çünkü neye sinirlenecekleri, niçin kuaförleri değiştirecekleri belli olmazmış. Eh sinirimiz bozukken ilk müdahaleyi saçımıza yaptırdığımızı kabul edersek, bu doğru olabilir.
Ve fakat erkek kısmı bir berberi beller, ne olursa olsun, memnun kalsa da kalmasa da ille de ona gidermiş. Asla berberlerini terk edemezlermiş.
Yaniiii erkeklerin sadık olduğu tek şey berberleriymiş.
Kızlar, saç sakal kesim kurslarına mı gitsek, n'apsak?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA