Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

MHK yanlışı koruyor

Yusuf Namoğlu’nun açıklamaları yetkili ağızdan son derece eyyam kokan, yanlış ve yanlışı korumak amacıyla yapılmış bir açıklamadır. Doğru olmayan birşeyler örtbas ediliyor

TFF'nin hayata geçirdiği profesyonel hakemlik için neler düşünüyorsunuz?
Kesinlikle doğru bir karar. Hatta buna geç kalınmış olduğunu düşünüyorum. Özellikle üst düzey hakemlerin daha fazla para kazanıp hafta içi hakemliğe ve antrenmanlara daha fazla zaman ayırabilmesini çok olumlu buluyorum.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun "Her forma çıkarana sarı kart verilmez" demeci hakkındaki yorumunuz nedir?
Gayet tabii ki her forma çıkartmaya sarı kart verilmez! Mesela forması yırtılır, oyuncu formasını değiştirmek için çıkartır bu durumda kart gösterilmez. Veya bir ikili mücadelede oyuncunun kaşı açılır, formaya kan bulaşır ve değiştirmek için çıkarırsa tabii ki kart göstermek gerekmez. Ama MHK başkanı şunu bir açıklasın! Bir oyuncu seyirciyi protesto etmek için formayı çıkartır ve izinsiz olarak sahadan çıkarsa sonra yine kafasına göre formayı giyip izinsiz sahaya girerse bu eylemin tüm dünyada karşılığı nedir ve kurallar ne der? İşte bunu açıklamıyor. Yusuf Namoğlu'nun açıklamaları yetkili ağızdan son derece eyyam kokan, yanlış ve yanlışı korumak amacıyla yapılmış bir açıklamadır.

EYYAM DOLU GİRİŞİMLER

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'un derbi raporunun hala MHK'ye ulaşmadığını açıklandı. Bu gecikmenin nedeni ne olabilir?
Bu da yalan! Raporlar aynı gün, bilemediniz ertesi gün elektronik ortamda federasyona ulaşır ve TFF'ye ulaşan bu raporlar ilgili mercilere hemen dağılıverir. Raporun ulaşmadığı lafı eyyam kokan, doğru olmayan ve işi örtbasa yönelik bir girişimdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA