Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hüseyin göçertti!

Uzun yıllardır maç izlerim, üstelik uzun yıllar da maç yönettim tabii ki hatalar yaptık ama bir maçta hataların hepsini bir takım lehine yapmadık. Çok net ifade ediyorum, dün gece Fenerbahçe maçı hakem Hüseyin Göçek sayesinde kazanmıştır ya da başka bir deyimle Bursaspor'un mağlubiyetinin yegane sebebi hakem Hüseyin Göçek'tir. Maçta sonucu etkilemeyen çok hata var ve bu hataların çoğu Fenerbahçe lehine gerçekleşti. Ama sonuca etkili 3 büyük hata var ki bu hatalar da 3 puanı Fenerbahçe'ye getirdi.
İlk hata;

İlk yarıda Bursasporlu oyuncu şutu çekiyor, top direkten dönüyor ve diğer Bursalı kafa ile tamamlıyor. Topa vurulduğu anda Bursasporlu golü yapacak oyuncu, Fenerli Caner ile aynı hizada. Ama hakemler 'ofsayt' deyip Bursaspor'un golünü yiyiveriyorlar. Üstelik bu pozisyona Lig TV ne derse desin.. 5-10 cm ofsayt da deseler inanmıyorum. Çünkü topa vurduğu ana kesinlikle ve kesinlikle bir salise sonra basarsan 15 cm fark atar.
Gelelim ikinci büyük hataya...

Fenerbahçeli Bekir'in sarı kartı var. Aynı Bekir ilk yarıda Bursa kalecisi Harun'un topu oyuna sokmasını engelliyor. Talimat çok açık, ikinci sarıdan oyundan atılması gerekirken maalesef Bekir de oyunda kalıyor. Düşünebiliyor musunuz, Bursaspor'un ilk yarıdaki golü verilse ve Fenerbahçe Bekir'in atılmasıyla 10 kişi kalsa bu maçı Fenerbahçe kazanabilir mi acaba?

PENALTIYI VERMEDİ
Yine ikinci yarı tuhaf fauller, tuhaf düdükler art arda geldi ve son dakikalarda da topa hamle yapmak isteyen Belluschi'nin ceza alanı içinde Hasan Ali tarafından tutulması var. Çok ısrar etmemekle birlikte bence penaltı.

Hüseyin'i çok severim. Dürüstlüğüne de kefilim ama bilinçaltına asla kefil olmuyorum. Çünkü o, yıllardır Galatasaray basketbol takımında oynadığı için 'G.Saraylı' yaftası yemiş bir hakem ve bu yüzden bunun etkisinde kalıp "Bakın ben Galatasaraylı değilim" diyerek Bursaspor'u katleden adam oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA