Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Galatasaraylı olmaktan utanmak..

Eğer bunlar, bu reziller, bu hainler, bu ahmaklar, bu aşşağılık mahluklar kendilerine Galatasaraylı diyorlarsa ve öyle kabul ediliyorlarsa, bilin ki, ben G.Saraylı değilim..
Ben bu utancın parçası olamam..
Bunlar bir defa ahmak..
G.Saray fırtına gibi oynuyorsa, G.Saray Fener'e soluk aldırmıyorsa, maçın o hızla, o tempoda devam etmesini ister G.Saraylı olan..
Oyunu beş dakikada bir durduran, G.Saray'ın hızını kesip, Fener'e nefes aldıran kişi, ya ahmaktır, ya da casus..
Bunlar hain..
G.Saray kupaya devam edecekse, ligde şampiyonluk yarışını sürdürecekse, Ali Sami Yen Stadı'na şiddetle ihtiyacı var. İstatistikler gösteriyor ki, G.Saray'ın Sami Yen dışındaki maçlarda durumu harap.. Peki o zaman bu stadı ille de kapattırmak için çırpınan o yüzlerce, binlerce kişinin yaptığının adı, ihanetten başka ne olabilir?..
Bunlar rezil.. Bunlar aşşağılık..
Maçı ekran başında milyonlar izliyor.. Bu milyonlara sunulan "Batıya açılan pencere G.Saray" tablosu bu mudur?..
Bu G.Saray'a yakışır mı?.. Bu spora yakışır mı?.. Bu insanlığa yakışır mı?..
"Lanet olsun" diye bağırdım.. "Bu takımın kupada devam hakkı yok. Bu takımın kupa alma hakkı da yok.. Elensin gitsinler.." Sakın ha.. Sakın ha hiç kimse kalkıp "Birkaç kendini bilmez" edebiyatı yapmasın.. Su şişeleri, tamamen organize bir gösteri olarak, VIP tribünleri dahil her taraftan yağmur gibi yağdı..
Sakın ha.. Sakın ha hiç kimse "Ya Fener Stadı" demesin.. İşte orda köşeye yakın oturmuş birkaç kendini bilmez vardı gerçekten..
Bu çirkin, bu iğrenç, bu rezil, bu korkunç sahne yoktu..
Türkiye Futbol Federasyonu şu sıralar yurtdışında, Türkiye'ye verilen altı maç seyircisiz cezası ile meşgul.. Savunmanın temeli "Seyircinin hiç suçu yokken, neden seyircisiz cezası?.."
Derhal gözlerini içe çevirmeliler.. Derhal, çok kısa zamanda, G.Saray, şampiyonluğuna bile mal olsa, çok ağır saha kapatma cezaları almalı..
Bu insanlıktan nasipsiz mahlukları terbiye etmek için ağır cezanın dışında yöntem yok..
G.Saray'a tokat gibi inen, şok etkisi yaratan ibret-i alem bir ceza verilmeli ki, Türkiye bir daha böyle rezil manzaraları yaşamasın..
Öyle bir ceza gelmeli ki, sahaya bir şey atmaya davrananı bunan böyle yanında oturan gerçek G.Saraylılar eşek sudan gelinceye kadar dövsünler, sessiz kalıp seyretmek ve suç ortağı olmak yerine..
Futbol Federasyonu "Sen seyircini savunuyorsun, işte senin seyircin bu" diye önüne Ali Sami Yen manzaraları konduğunda, "Ama biz de onlara en ağır cezayı verdik zaten" diyebilmeli..
Futbol Federasyonu olağanüstü toplanmalı.. Olağanüstü kararlar almalı..
Yoksa bu ligin sonu kanlı!..

***
Yüzleri tribüne dönük oturtulan polislerin oraya niçin geldiklerini merak ettim, Sayın Cerrah!.. Burnunun dibinden şişe atana öylece bakacaklarsa, maça baksaydı bari çocuklar!..
Polis maça göstermelik gidiyor ve hiçbir işe yaramıyor. O zaman göndermeyin ve çocukları bir de ezdirmeyin!.. Küçük düşürmeyin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA