Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Forma değiştirmek..

Cumhurbaşkanı, Süper Lig Takım Kaptanlarıyla bir toplantı yaptı. Amaç, artık sahaların sınırlarını da aşan gerginlikleri yumuşatmanın yollarını aramak..
Bir öneri büyük destek bulmuş..
"Maç sonunda bütün futbolcular forma değişsin.."
Güzel.. Güzel de.. Önce dini imanı para olan DigiTurk'ü yola getirmek gerek..
FİFA bir karar aldı, Fair Play için. Maç öncesi bütün futbolcular el sıkışacak. Sıkışıyorlar da.. Gören var mı?.
Çünkü 3 kuruş reklam için, hem de paralı kanalda, yani izlemek için parasını peşin ödediğimiz kanalda canlı yayın üzerine yüklediği iğrenç reklamlarla seyir zevkini piç eden DigiTurk, bu Fair Play sahnesini de milyonla seyirciden kaçırıyor. Tam el sıkışma anında yayını kesip, reklam koyuyor ve buna kimsenin ama kimsenin, ne federasyonun, ne Spor Bakanının, ne RTÜK'ün sesi çıkmıyor.
Zaten RTÜK'ü ipleyen kim?. Canlı yayın üzerine reklamı, geçen kasım ayında yasakladılar. Hala Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe girmedi. Ve bu, iktidar, muhalefet temsilcilerinden oluşan RTÜK'ün "İttifakla" aldığı ender kararlardan biriydi.
Karar Devlet Bakanlığında sumen altı oldu, bekliyor. Haziranda oy verecek binlerce sporsever de bekliyor, Sayın Akdoğan!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA