Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağzınızdan yel alsın

Kurtlar yine açtı şom ağzını... Bu haftaki bölümde Ersoy Ulubey, ülkede kaos yaratmak için devletin tepesindekilere suikast düzenledi. İşin ilginç yanı, bu bölümün yayınlanmasından bir gün önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna saldırı düzenlenmesiydi. Bu bölümün 15 gün önceden çekildiği düşünülürse, Vadi'nin bir kehanetinin daha gerçekleştiği söylenebilir...
Ulubey'in suikast planında ise Cumhurbaşkanı, Başbakan, dört kuvvet komutanı ve MİT müsteşarının katıldıkları milli tank projesinin tanıtımında devlet erkanının tamamını öldürmeye yönelik bir saldırı vardı. Neyse ki, istihbarat erken davrandı.
Seçim öncesinde bazı odakların memleketi karıştırmak için 'fırsat bu fırsat' dedikleri zaten biliniyor. Başta Başbakan olmak üzere devletin üst düzey görevlilerinin koruma tedbirleri gözle görülür biçimde artırıldı. Tabii ki Kurtlar'ın her söylediği çıkacak diye bir kural yok. Ama en azından devletin tüm üst düzey görevlileri, toplantı ve açılışlarda cümbür cemaat bir araya gelmekten bir süreliğine vazgeçseler iyi olur.
Tedbir olarak yani...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA