Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Değişimin Kanıt'ı

Televizyon izleyicisinin beklenti, talep ve dikkatinin arttığını gözlemekten çok hoşnutum.
Zira sektöre kalitenin bu izleyiciler sayesinde geleceğine inanıyorum. Okurumuz Selim Bilginkaya da Kanıt dizisini mercek altına almış:
"Yüksel Bey merhaba... Kanıt dizisi her pazartesi değişik öyküleri ile insanları ekran başına toplamaya devam ediyor. Dizide hikayeler değişiyor ama değişmeyen tek şey, her bölümde ama her bölümde ekrana gelen İstanbul dış çekimleri...
69 bölümdür, Kız Kulesi'nin yanından yakın planda geçen ve hiç değişmeyen şehir hatları vapuru, Boğaz'da halatlarla çekile çekile bir türlü kendine liman bulamayan kırmızı tanker, Emniyet Müdürlüğü önünden geçen koyu gri araba, yeşil bir arazi üzerinde gökyüzünde uçuşan bulutlar..
Bunlar değişmedi gitti, 69 bölümdür hep oradalar...
Bu arada son bölümde, emniyette geçen bir sahnede polis memurunun beyaz çizgili spor ayakkabısı da dikkat çekti.
Sivil polis olsa 'Hadi' diyeceğim ama resmi üniformalı bir polisin çalıştığı kurumda beyaz çizgili spor ayakkabı giymesi normal mi diye düşündüm.
Kim bilir, belki kurallar değişmiştir.
İyi çalışmalar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA