Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Feleğin çarkı

Ağzından dökülen ölçüsüz kelimeler bir kez daha Mehmet Ali Erbil'in kariyerine zarar verdi. Yanında görüntülenen kadınlar için sözde espri yapmak için söylediği "Haa onlar mı? Vanlı depremzede onlar. Yedirdik, içirdik, giydirdik" sözleri bardağı taşırdı ve TNT, Çarkıfelek sunuculuğunu ondan alıp Petek Dinçöz'e verdi.
Kaçıncı olduğunu sayamaz oldum... Stüdyo gerisinde açık mikrofonundan küfürü işitilen Mehmet Ali... Canlı yayında Tikli Hilmi'nin donunu indirip adamı anadan üryan bırakan Mehmet Ali... Yayın sırasında patlattığı bombalarla her daim bel altı doz aşımı yaratan yine Mehmet Ali...
Herkes yazdı, söyledi "Beline, diline sahip ol" diye, dinlemedi...
Aslında oyunculuk yeteneği de şovmenlik vasıfları da onu yıllarca zirvede tutmaya yeterdi. Ama tırnak yeme alışkanlığı gibi hep kendi kendini yiyip bitirdi. Kadın ve kumar zaafı olduğu sürekli yazılıp çizildi. Aldırmadı
Son eşi Tuba Coşkun'un onu çekip çevireceğinden umutluydum. Olmadı, ayrıldılar. Kader bir yana, hayat aslında bir 'tercihler' bütünüdür.
Mehmet Ali feleğin çarkını hep ters yönde çevirmeyi seçti.
Yazık, çok yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA