Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yamak iş başında

Hem ihmal ettiğim Olay TV izleyicilerine bir selam çakmak, hem ilk programlarında yapımcı dostum Esin Tanrıverdi ve çiçeği burnunda sunucu Tuğba Altıntop'a omuz vermek için perşembe akşamı 'Tuğba Altıntop Show' programına konuk oldum.
Ama ne yalan söyleyeyim; beni asıl cezbeden diğer konuğun, nam-ı diğer 'Terzi Yamağı' Barbaros Şansal olmasıydı.
Daha önce de yazmıştım. Bazen işin ölçüsünü kaçırır gibi olsa da 'Yamak' tam da televizyon için yaratılmış biri.
Acayip sürprizli bir kişilik. Son derece sivri dilli. Hayata her daim eleştirel gözle bakıyor.
Aruz vezni ile taşlama ve rubai yazacak kadar yetenekli.
Resimden edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hemen her konuda bilgi ve görgü sahibi bir entelektüel. Tek kusuru; dobralığının ve samimiyetinin bazı canlı yayınlar için 'risk' oluşturması...
Program öncesi bizim Yamak'ın bir özelliğini daha keşfettim. Meğer hastalık derecesinde titiz, temiz biriymiş. Yayın öncesi stüdyo temizlenirken, görevlinin elinden paspası kapmasın mı? Bizimkinin stüdyoyu 'bal dök yala' şekline getirmesi sadece 10 dakikasını aldı. Serde gazetecilik var ya, enstantaneyi kaçırır mıyım? Yamak'ı iş başında görüntüledim tabii...
Program başladı, Şansal bir ara sunucu Tuğba'nın yanına gitmek istedi. O anda mikrofonun kablosu sehpadaki fincana takılmasın mı? Fincan, içindeki çayla beraber stüdyonun zeminine boca olmasın mı? İlk programda 'nazar çıktı' belki ama olan, bizim temizlik hastası Yamak'ın emeklerine oldu.
NOT: Tuba Altıntop Show her cuma saat 21.00'de Olay TV'de yayınlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA