Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Birandlar'ın bir günü

Çaba derneğinin renkli organizasyonunda ünlüler, televizyon dizilerinin karakterlerini sahnede canlandırdılar.
İçlerinde oyunculuk yetenekleriyle takdir toplayanlar olduğu kadar; Ertuğrul Özkök gibi oyunculuğun kıyısından köşesinden bile semtine uğramadığı isimler vardı.
Hele Kuzey rolündeki Abdurrahim Albayrak ile Emir'i canlandıran Ali Ağaoğlu, herkese 'İyi ki gerçeklerini izliyoruz' dedirtti...
Şaka bir yana; bu organizasyona katkı sağlayarak önemli bir sosyal farkındalık yaratan tüm ünlülere yürekten teşekkür...
Bu arada 1 Erkek 1 Kadın dizisini canlandıran Mehmet Ali Birand ile eşi Cemre Birand'ın sahnedeki performansı göz alıcıydı. Cemre Hanım eve geç gelen Mehmet Ali Ağabey'e "Ali Kırca senden daha iyi program yapıyor. Ben de zaten hep onu izliyorum.
Senin programın başladığında şöyle bir kravatın doğru mu, ceketin ilikli mi filan diye bakıyorum, sonra hemen Ali'ye geçiyorum" demesin mi? Mehmet Ali Ağabey de ertesi gün Kanal D Ana Haber'de "Bunları oyun sanmayın. Vallahi evde de aynısı yaşanıyor" diye olayı tasdiklemesin mi?
Neyse ki örnek çiftin mutlu beraberliklerinin arasına reyting canavarının bile giremeyeceğini hepimiz biliyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA