Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kabusumuz olmasın

Osman Müftüoğlu'nu herkese "Su için e mi?" işareti yaptığı reklam kim bilir benim gibi kaç kişinin kabusu olmuştur. Düşünsenize; sevgilinizle sahilde dolaşırken, dürbünle karşıya bakıyorsunuz, Osman Bey oradan size "Su için" işareti yapıyor. Ya da çocuğunuzla mutlu bir tatil sabahında çimenlere yayılmış, piknik yapıyorsunuz. Bir anda çalıların arasından Osman Bey çıkıp, elini ağzına götürerek "Dikin şişeyi kafanıza" işareti çakıyor. Ben çocuğun yerinde olsam korkudan direkt annemin kucağına zıplardım. E bu durumda ödü kopan çocuğa su içirmek lazım tabii...
Hadi işarete alıştık diyelim, peki Osman Müftüoğlu'na yapılan Kabuki (Japonların otantik sahne sanatçıları) makyajına nasıl alışacağız? Sanırsınız Müftüoğlu'na makyaj yapmamışlar da kafasını zorla kireç kuyusuna batırmışlar. Eğer su içmekle bu hale geliniyorsa, bana hayat boyu kimse bir yudum su içiremez vallahi!..
Müftüoğlu'nun hepimize reva gördüğü bu işkence yetmiyormuş gibi şimdi bir de yatak reklamında görünmeye başladı. "Uyku doktoru" tavırları ile uykunun insan hayatındaki önemini vurgulayan Müftüoğlu'na bu kez de özenle (!) yorgun insan makyajı yapmışlar.
Yetişkinleri bilmem ama çocuklara su içirmek ve uyutmak için en etkili yöntem, "Bak Osman Müftüoğlu'nu çağırırım ha" diye korkutmak galiba...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA