Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kuyudibi bulundu!

Suskunlar dizisiyle ilgili geçen sezon kaleme aldığım bir yazıda dizinin mekanı olan Kuyudibi Mahallesi'nin hayali bir yer olduğunu yazmıştım. Daha sonra dizinin senaristi de bu tezi doğrulamıştı. Ancak okurumuz Oray Gürün'ün bir başka iddiası var:
"Suskunlar'daki Kuyudibi Mahallesi Sakarya'daki Kuyudibi Mahallesi'dir. Bilal'i canlandıran adam, her gün o mahalleye volta atan birisiydi. Kısacası olay; Sakarya'daki o mahallede geçmiştir. Burada yaşayan insanların hangisine sorarsanız, size o hikayeyi anlatır. Siz, senaristlerin 'Öyle bir mahalle yok' dediğine bakmayın!
O dizideki çoğu kişi hâlâ Sakarya'da yaşıyor. Biri şu anda hapiste, biri Yağcılar'da, diğeri ise İstanbul'da öldü. İnsanlar merak ediyorsa, Sakarya'daki Kuyudibi'ni araştırsınlar. Orada, Karaosman Camii'nin civarında oturanlara sorsunlar, bir çoğu hikayeye konu olanları tanıyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA