Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu sarışın başka

Bugünün 'Sunucuları Övme Günü' olduğunu düşünebilirsiniz ama öyle denk geldi, ne yapayım?
Sırada Seda Akgül var. Haberciliğinin ardından tv8'de yaptığı ilk gündüz kuşağı sohbet programından beri kendisini büyük bir dikkatle takip ediyorum.
Geçen yıl aynı kanalda hafta sonları yaptığı Erken Baskı adlı sabah programı da bu köşeden hayli övgü almıştı.
Seda'daki cevherin nasıl olup da büyük kanalların dikkatini çekmediğine şaşırıyordum.

SEMPATİ MIKNATISI
Bulunduğum her platformda bu konuya dikkat çekmeye çalışıyordum. (Antalya TV Ödülleri jüri toplantılarına katılanlar, şahidimdir)
Sonunda Star'ın genç yönetimi Seda'yı fark etti ve kendi kanallarına transfer etti.
Seda yarından itibaren hafta içi her gün 06.45 ile 09.00 saatleri arasında Star ekranlarında olacak. O kendine özgü rahatlığı, dobralığı, sözünü sakınmaz 'bitirim delikanlı' halleriyle gazete haberlerini yorumlayacak.
Yine aralarda eski şarkıların videolarını yayınlayıp, hepimizi zaman tüneline sokacak.
Yine hayvanseverliğiyle takdirimizi kazanacak ve bir kez daha ekranda 'sahici olmanın' ne kadar büyük bir sempati mıknatısı olduğunu kanıtlayacak.
Seda ekrandaki 'sentetik sarışın' ezberini bozanlardan. Yarından itibaren ekrandaki sabah haberi sunucularının eli maşalı bir rakibi var. Kodu mu oturtur vallahi, ben karışmam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA