Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lig TV'ye uyarı

Okurumuz Halit Oydemir, Lig TV'den üç boyutlu izlemeye çalıştığı Fenerbahçe-Trabzonspor maçının spiker anlatımı yüzünden işkenceye dönüştüğünü yazmış:
"Sayın Aytuğ, 24.09.2012 tarihli Fenerbahçe-Trabzonspor maçını Lig TV'den izlerken, yayının 3D olarak 399'uncu kanaldan yayınlandığını öğrendik.
Gözlüklerimizi taktık ve izlemeye başladık. Fakat bir süre sonra farkettik ki, maçın anlatımı normal yayın kanalından faklı.
Radyo spikeri olduğunu düşündüğümüz kişi, o kadar seri ve rahatsız edici anlatıyordu ki maçı, başımız ciddi anlamda şişti ve yayını izlemekten vazgeçip HD yayına Melih Bey'in anlatımına geri döndük. Böyle ciddi bir teknolojinin kullanıldığı ve gerçekten izleyene de yayınlayana da maliyetin yüksek olduğu yayını sadece aynı anlatımın olmaması nedeniyle izleyemedik. Lig TV bu konuda uyarılmalı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA