Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mertlik bozuldu

Özer Öztürk adlı okurumuz, televizyon teknolojisindeki sıçramaların, illüzyonistlerin ekmeğine mani olabileceği uyarısında bulunuyor:
"Yazılarınızda; ekranda hata aradığı için artık doğru dürüst dizi izleyemediğinden dem vuran kişilerin mesajlarını aktarmıştınız.
Ben de Smart TV'ler (Akıllı TV diyeceğim ama böyle bir kanal var diye orijinalini kullandım) çıktığından beri rahat bir illüzyon gösterisi seyredememekten şikayetçiyim. Eskiden düşük çözünürlüklü tüplü televizyonumuzdan illüzyon gösterisini seyreder, şaşar, hayret eder, geçerdik.
Şimdi yüksek çözünürlüklü (HD) televizyonumuzda, yayını durdurup, geri alıp yavaş oynatarak, illüzyonistin kartları ceketinden çıkarttığını, topu nasıl cebine attığını, makasın üzerindeki kadının beline yerleştirilen gizli makas ucunu eliyle dik hale getirdiğini görebiliyoruz.
Böyle giderse teknoloji yüzünden insan yeteneklerine dayalı gösterilerin bir tadı kalmayacak."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA