Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hafif sıklet Ağır Roman

Ağır Roman filminin dizi versiyonu Yeni Dünya'da en çok merak ettiğim, Sumru Yavrucuk'un 'Tina' karakterini nasıl oynayacağıydı. Zira filmde Müjde Ar bu karakteri o kadar büyük bir başarı ile beyaz perdeye taşımıştı ki, üstüne eklenecek hiçbir şey kalmadığını düşünüyordum ama yanılmışım. Sumru Yavrucuk öyle muhteşem bir 'Tina' oynadı ki, bayıldım.
Sonra kendi kendime muhasebe yaptım. Acaba Sumru Yavrucuk'un oyunculuğuna duyduğum derin hayranlık, ona objektif bakmamı engelliyor mu diye. Sonra Yavrucuk'un sahnelerini yeniden izledim. Hayır, kim izlerse izlesin, beğenirdi. 'Mihrabı yerinde kalmış' Tina'yı öyle güzel oynuyor, onun o işveli hallerini o kadar güzel canlandırıyor, aksanı öylesine mükemmel kullanıyordu ki, adeta dizinin 'lokomotif karakteri' olup, çıkıyordu. Hele, Salih Jr.'ı karşılamak için hazırlandıktan sonra merdivenlerden bir inişi vardı ki... Peh, peh!..
Şair görse, Fahriye Abla şiirini yeniden yazardı vallahi...
Bir de Onur Saylak'ı sevdim. Bitirim kabadayıyı, esans gibi üzerine sürmüştü sanki. Hatta içimden "Salih Jr.'ı (Tamer Tıraşoğlu) o mu oynasaydı ne?" diye geçirdim. Asıl merak ettiğim ise eski filmde Salih olarak izlediğimiz mütevazı görünümdeki sevgili Okan Bayülgen'den nasıl olup da Salih Jr. gibi bir vücut şampiyonunun peydahlanmış olduğuydu!
Peki Ağır Roman'ın akıbeti ne olur? Karşısında Kurtlar Vadisi, Suskunlar, Veda gibi ağır sıkletler varken, ağırlığı sadece isminden ibaret kalır gibime geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA