Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar doludizgin

Kurtlar Vadisi, Memati'nin boşluğunu kolayca dolduracağa benziyor. Dizinin giderek yükselen reytingleri ve sosyal medyada artan ağırlığı bunun en büyük göstergesi...
Vadi'ciler dizinin havasının kaçmasına asla izin vermiyorlar. Bu sezon Suriye olayına balıklama dalan Polat Alemdar bir de kendine yeni ekip toplayınca, heyecan dozu giderek yükseldi. Aksiyon filmlerinde vazgeçilmez bir klişe vardır. 'Haydi, eski ekibi topluyoruz' cümlesiyle başlar.
Polat da öyle yaptı.
Dünyanın dört bir yöresine dağılmış usta ajanları bir araya toplayıp, kendine özel bir KGT (Kamu Güvenliği Teşkilatı) timi kurdu. Bizimkiler ilk operasyonda Türkiye'deki Suriye kamplarına sızdılar ve başarılı bir iş çıkardılar. Görünen o ki, Polat'ın yeni adamları hayli ses getirecek.
Bu arada Vadi fanatikleri, Çakır'ın emaneti Nesrin'in, Mete ile yatağa girmesinin ardından eminim içlerinden 'Memati iyi ki öldü de bu günleri görmedi' demişlerdir. Son bölümde dikkatimi çeken nokta ise Polat'ın kahvaltıda 'light' ekmek yemesiydi. Sağlık Bakanlığı'nın obezite ile mücadelesine katkı sağlayacak bir mesaj mıydı, yoksa set asistanları ellerine geçen ilk ekmeği masaya mı koymuşlardı bilmem ama Polat'ın bu 'light' hali, bu konularda son derece hassas olan Vadi fanatiklerinin pek hoşuna gitmemiştir sanırım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA