Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kendim ettim...

Telegol'deki hakaret olayı, hafta sonu spor gündeminin ilk sırasına yerleşti.
Pazar gecesi TV 8'deki Telegol programına Fenerbahçe'nin amigosu Sefa'yı bağladılar. Sefa bir süre konuştuktan sonra "Orada iki karaktersiz, artist var; şov yapıyorlar" deyip telefonu kapattı.
Şokauğrayan sunucu Serhat Ulueren, "Öyle ortaya bir şey söyleyip kaçamazsın, bir dakika" filan dedi ama iş işten geçmişti.
Ziya Şengül "Söyle bakalım, kimmiş onlar?" diye sordu. Gökmen Özdenak, "Sensin karaktersiz. Terbiyesiz adam" diyerek tepki gösterirken, "Bunların hepsi cepten bağlı kişiler" iddiasında bulundu.
Erman Toroğlu da cep telefonuna gelen istihbaratı değerlendirip "Bu arkadaş daha önce Beşiktaş amigosuymuş, sonradan Fenerbahçe amigosu olmuş" diyerek 'karakter' tartışmasına yeni bir boyut getirdi.
Dürüst, aklı başında 'tribün liderlerini' tenzih ederek söylüyorum: Canlı yayınlanan programa 'amigo' bağlarsan, sonucuna katlanırsın. Zira tribünler öyle pek 'Ayşe Egesoy Türkçesi' kullanmıyorlar da...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA