Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nurseli niye mozaikli?

Muhteşem Yüzyıl'ı ti'ye alan FOX'un yeni dizisi Harem'e de bolca güldüm. Belli ki Gani Müjde ve yazar ekibi, diziyi yazarken bir hayli eğlenmiş.
Hükümdar Ulan Batur karakteri tam da Mehmet Ali Erbil'in dişine göre... Bir süredir çizdirdiği sempatisini bu rolle onaracağa benziyor.
Levent Üzümcü'nün canlandırdığı ve Kanuni'yi oynayan Halit Ergenç'e bolca göndermede bulunan Padişah Küçükesat tiplemesi de başarılı. Üzümcü hem komedinin, hem dramın hakkını layıkıyla verebilen ender oyunculardan ama keşke Önder Açıkbaş, 'anasının gözü Vezir' tiplemesinde sesini o kadar zorlamasaymış.

GÖZÜM GÖRMESİN
Harem, şov programlarına teslim edilen pazar ekranında gülmek için bahane arayanlar adına önemli bir alternatif olabilir. Tabii proje tutarsa, sevgili Gani'nin önü iyice açılır. Ondan sonra gelsin Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin, Kurtlar Vadisi'nin komedi versiyonları...
Bu arada Nurseli İdiz'in yüzünün neden mozaiklendiğine bir anlam veremedim. Diziyi yarıda bıraktığı için cezalandırıldı mı, yoksa Valide Sultan'ı canlandırırken sürekli uzak çekim isteyen ve filtre kullandıran Nebahat Çehre'ye bir atıf mıydı bilemedim. İşin doğrusunu Gani Müjde'den öğrendim. Meğer Sultan Küçükesat üvey annesi için bir gün "Onun yüzünü görmek istemiyorum" demiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA