Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Abbas!..

Bu başlığı genelde Hıncal Ağabey kullanır, tatile çıkarken... Yok, yok; köşemiz bayram boyunca da açık. (Her bayram olduğu gibi)
Benim 'Abbas' başka... Önceki gece Karadayı dizisi yine soluksuz izlendi. Sosyal medya, diziden etkilenen insanların duygu yüklü mesajlarıyla adeta ürperdi... Özellikle Çetin Tekindor'un canlandırdığı Nazif Usta karakterinin okuduğu 'Abbas' şiiri, duygu fırtınası yarattı.
İyi, kötü birkaç şiir çiziktirmiş bir kalp arzuhalcisi olarak nasıl sevindim anlatamam... Zira diziyi izledikten sonra "Bizim kütüphanede Cahit Sıtkı var mıydı yahu?" diye kitaplığına yönelen ya da merak edip internetten 'Abbas' şiirini okuyan bir kişi bile çıksa, bana göre kârdır.
Dizi senaristlerinden naçizane ricam; Karadayı'da olduğu gibi zaman zaman mısralara dokunup bu memlekette 'şiir' diye bir şeyin var olduğunu ekran başındakilere hatırlatmaları...
Bu arada Çetin Tekindor'u herkes gibi ben de ağzım bir karış açık izliyorum. İleride torunlarıma "Ben Çetin Usta'ya yetiştim, hatta onun dizi oyunculuğunu köşemde kritik etmişliğim var" demek, benim için büyük onur olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA