Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni Hürrem olur mu?

Medyada Hürrem Sultan rolü için yapım şirketinin yeni bir yüz aradığına ilişkin haberler yer alıyor. Bazı haber sitelerinde şimdiden aday listeleri oluşturulmaya başlandı bile. Hatta kızıl saçlı, renkli gözlü, tıpkı Hürrem gibi kırık Türkçe konuşan dilberlerin videoları internette uçuşuyor.
Ben bu sezon yapılacak erken bir finalin ardından gelecek sezon Meryem Uzerli'nin yeniden diziye döneceğini düşünüyorum.
Eğer dönmezse ne olur? O zaman Hürrem rolü için yine yurt dışından tanınmamış bir oyuncu diziye katılır.
Peki bu durum, diziyi bitirir mi?
Hiç sanmam. Her ne kadar oyuncusu değiştirilen karakterler, izleyici tarafından dışlansa da; bu değişimin Muhteşem Yüzyıl'ın kaderini etkileyeceği inancında değilim. Çünkü Muhteşem Yüzyıl oyuncu performanslarına odaklı bir yapım değil. Daha önce de pek çok önemli oyuncu diziden ayrılmasına rağmen, ivmesinden hiçbir şey kaybetmedi.
Ayrıca diziyi cazip kılan; başrolden ziyade, yan rollerin başarısı.
Meryem'in yokluğuyla yaşanacak küçük bir yadırgama sürecinin ardından Muhteşem Yüzyıl, fenomen olmaya devam edebilir. Zira "Meryem olmazsa diziyi izlemem" diyecek izleyici sayısının önemsiz bir oranda olduğunu düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA