Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman aranızda kalsın!

TV 8'deki Aramızda Kalsın programına konuk olan İpek Tanrıyar, Erol Evgin'in şarkısına çekilen klibin hikayesini anlattı. Anılarla Yaşamak şarkısına çekilen klip, son derece ilginç.
Erol Evgin, bir-iki konser görüntüsünün dışında klipte neredeyse hiç görünmüyor. Onun yerine İpek; Bodrum'un cennet koylarında, sokaklarında salına salına yürüyüp şarkıyı söylüyor. Her ne kadar İpek'in ağız hareketleri eşliğinde Erol Ağabey'in sesini dinlemek ilk başlarda tuhaf gelse de, insan izledikçe alışıyor.
Bu arada Erol Ağabey'in İpek'e teşekkürü de onun yıllardır özenle koruduğu 'salon beyefendisi' imajına son derece uygun bir zarafet içeriyormuş.
Klibin yönetmenliğini üstlenen oğlu Murat ile beraber İpek'i dışarıda yemeğe davet etmişler. Murat biraz gecikince; İpek yıllardır hayranı olduğu, 'çocukluk aşkı' Erol Evgin ile bir süre baş başa yemek yeme fırsatını yakalamış. Bu sırada Erol Ağabey bir mücevher kutusu çıkarmasın mı?
İpek şakacıktan "Evet, evet, kabul ediyorum" diye çığlık atmış. Erol Evgin tasarımını kendi yaptığı bir çift küpeyi, minnettarlığını ifade etmek üzere İpek'e hediye etmiş.
Düşünce güzel ama biraz tehlikeli... Herkesin paparazzi kesildiği şu günlerde, Erol Evgin'in İpek Tanrıyar'a bir mücevher kutusu uzattığı fotoğraf medyaya düşse, kim bilir ne kadar sansasyon yaratırdı. Vallahi ucuz kurtulmuşsun Erol Ağabey!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA