Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

7'de 7

Yaz ekranında ucuza reyting toplamanın en kestirme yolu, yarışma programlarına dört elle sarılmaktır. Bu nedenle ekranlarımız şimdilerde yarışmalardan geçilmez oldu.
Türlü yarışma içinde beni en fazla cezbeden ise ATV'nin Şoray Uzun ile 7'de 7 adlı yeni yarışma programı oldu. Özellikle 'para ağacı' bana, ekran fenomeni Var mısın Yok musun'u anımsattı. Yarışmacıların doğru tercih ettikleri her buton için yanlış cevapları eksiltmeleri de ilginç bir format. İşin içine hem bilgi, hem de şans girince, izlemesi çok daha eğlenceli oluyor. Özellikle haftanın ilk yarışmacıları olan Karadenizli ikili, sunucu Şoray Uzun'un yükünü hafifletecek birer şovmen performansı ortaya koyunca, ortalık iyice şenlendi. Beni tek rahatsız eden ise locada bulunan ve son derece itici kahkahalarıyla tüylerimi diken diken eden arkadaş oldu. Eminim, onun yüzünden pek çok izleyici istemeyerek de olsa başka kanala geçmek zorunda kalmıştır.
Bu arada sunuculuğunu her zaman takdir ettiğim sevgili Şoray Uzun yine dersine çok iyi çalışmış; hem sorulara, hem yarışmacılara iyi hazırlanmıştı. Sadece temposunu biraz daha artırmasında fayda var. Eee serde eleştirmenlik var ya, illa ki bir kusur bulacağız işte!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA