Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

35 milyon dolarlık jetine kavuştu

Dünyayı saran ekonomik krizde Amerika ve Avrupa'daki birçok patron jetlerini satarken Türkiye'deki jet sayısı artıyor. Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'in de yeni bir jet aldığını öğrendim. 2001 krizinde kapattığı havacılık şirketini iki yıl önce 'Körfez Havacılık' adıyla yeniden faaliyete geçiren Şahenk, 35 milyon dolara Gulfstream 450 model jet satın almış. Şahenk, iki yıl önce siparişini verdiği yeni jetini almak üzere, pilotunu önceki hafta Amerika'ya göndermiş ve pilot Gulfstream 450'yi İstanbul'a getirmiş.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI ÜÇÜNCÜ JETİ ŞAHENK'TE
35 milyon dolar verip, dünyanın en çok satan, son teknoloji ile donatılmış, çok hızlı ve kıtalararası uçabilen Gulfstream 450 jetine kavuşan Şahenk. iki yıldır kullandığı 15.5 milyon dolarlık, orta menzilli Hawker 900 XP model jetini de satmamış. Ömer Dinçkök (42.5 milyon dolarlık), Mübariz Mansimov (40 milyon dolar) ve Mustafa Koç'tan (40 milyon dolar) sonra Türkiye'nin en pahalı jetine sahip olan Ferit Bey, dilerim jetini kazasız belasız kullanır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA