Türkiye'nin en iyi haber sitesi

BÜLENT CANKURT

Petek'i sevgililikten emekliye ayırmış

İş dünyasının en renkli isimlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun, 2005 yılbaşı gecesi tanışıp ilişki yaşamaya başladığı Petek Ertüre ile yollarını ayırdığını duydum.
Sürekli el ele, göz göze olan; gazetelere birlikte röportaj veren Ağaoğlu ile Ertüre'nin ayrılmasına çok şaşırdım! Acaba neden ayrıldılar, diye biraz sorup soruşturdum.
Ali Bey, "Petek, benim günde 16 saat çalışmama dayanamadı ve sevgililikten emekliye ayrıldı" diyormuş.
Ertüre emeklilikten sıkılıp sevgililik görevine geri döner mi bilmiyorum ama bundan önce de birkaç kaz ayrılıp barıştıklarını düşünürsek her an her şey olabilir!!!

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA