Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'The Kennedys'in 10 Emmy adaylığı

Sinema TV'de 'The Kennedys' adlı diziyi keyifle izliyorum. Normalde "Kennedy mi? Aman işte, adamı vurdular, hep aynı hikaye" deyip zap yapar, geçersiniz.
Ama biraz takılsanız, tiryakisi olursunuz.
İşte ABD televizyonculuğunun başarısı da bu noktada ortaya çıkıyor. Kendilerinden o kadar eminler ki, izleyicilerin Kennedy öyküsüne dair doygunluğunu bile kafaya takmamışlar.
Çünkü hem TV'de, hem de sinemada defalarca anlatılmış bir konuya, her defasında farklı bir açıdan yaklaşabiliyorlar.
'24' dizisinden hatırlayacağınız Jon Cassar'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, Kennedy Ailesi'ne dair bütün ezberinizi bozacak bir senaryoya sahip.
Dizide, Kennedy Ailesi'nin tüm fertlerinin sıra dışı öyküsüne yer vermişler. Tabii bu aileyle ilişkisi olan kadınlar da unutulmamış.
John F. Kennedy'yi Greg Kinnear; eşi Jacqueline Kennedy'yi ise Katie Holmes canlandırıyor. İkisi de oyunculuğunu konuşturuyor.
Dizinin, bu yılki Emmy Ödülleri'ne tam 10 dalda aday gösterilmesi de başarıyı özetliyor.
22 Temmuz'da, Sinema TV'de dizinin altıncı bölümü yayınlanacak. Bu diziyi kaçırdık diye üzülmeyin, yakında tekrar ekranlara gelecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA