Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nuri Alço 2000'li gençleri de kurtarabilir!

Nuri Alço'nun internet gazozcularına dikkat çektiği açıklamasını okurken, kendisiyle 2005 yılında yaptığım röportaj aklıma geldi.
Boşuna bakan olsun diye ısrar etmemişim. Nuri Alço gerçek hayatta da kendini kötülerle savaşmaya adamış bir insan.
Bakın o zaman bana neler neler demiş:
"Filmlerimin eğitici misyonunun olduğuna inanıyorum. Kötü adamı oynadık ama 80 kuşağını da kurtardık.
Gençlerimize esrar ve alkolün kötülüklerini öğrettik. Şöhret olma hayaliyle evden kaçanların nasıl kötü yola düştüklerini gösterdik. Filmlerimiz Polis Akademileri'nde ders olarak gösterildi. Hatta 'Kayıp Kızlar' filmi için Emniyet Müdürlüğü'nden ödül aldık."
"Durum çok kötü. Gençlik kötüye gidiyor. Geçen bir doktor arkadaş 'Eskiden kürtaj için kadınlar gelirdi. Şimdi ise gelenlerin yüzde 50'si 18'lik kızlar' diyor... Artık liselerde bile esrar satılıyor. Aslında kafamda bir film projesi var. 80'li yıllardaki 'Kayıp Kızlar' gibi bir film çevirip 2000'li gençlere mesaj vermek istiyorum."

GÖREVE DAVET EDİN
"2000'lerin gençlerini de mi kurtaracaksınız?" soruma ise bakın ne yanıt vermiş:
"Eğitici filmlerin gençler üzerinde etkili olabileceğini düşünüyorum. Çünkü sinemanın böyle bir gücü var. Projeme destek verilirse 2000'li yılların gençlerini kurtarabilirim. En azından bir şeyleri öğretebileceğime inanıyorum."
Seçimlere daha var, bu arayı Alço'nun çekeceği eğitici filmlerle doldurabiliriz. Haydi Türkiye, 80 kuşağını kurtaran adamı 2000'li gençler için göreve davet et!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA