Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yazılı basın hakkını veremedi

Olimpiyatların ilk günlerinde madalya gelmeyince medyada birçok eleştiri yazısı ve haber çıkmıştı. Evet, kazanılan madalyalar 75 milyonluk Türkiye için yine az!
Peki, Aslı ve Gamze'nin müthiş başarısından sonra yazılı basın olarak ilk gün ne yaptık? Birçok gazete tarihi zaferi sürmanşetten gördü ve spor sayfalarında da geniş yer verdi ama yetmez!
Futbolda elde edilen büyük başarılarda gazetelerin birinci sayfaların çoğu tamamen bu zafer haberleriyle süslenmişti.

TAM SAYFA OLMALIYDI
Aslı ve Gamze, Türk spor tarihinin en büyük başarısına imza attılar! Bundan daha büyük bir başarı yoktu, tıpkı Habertürk'ün yaptığı gibi diğer gazetelerin de birinci sayfaları o gece yıkılıp baştan yapılmalıydı!
Bu zaferi birinci sayfadan görmeyen gazeteler bile vardı! Daha önceden hazırlıklı olunmalıydı, pazar gününe kalmamalıydı her şey!
Cumartesi günü Aslı ve Gamze ile ilgili daha ayrıntılı bilgi bulmak için röportaj aradım internetten! Sadece bir gazete Aslı ile büyük röportaj yapmış olimpiyatlar öncesinde! Bir-iki de toplu röportaj vardı.
Basın olarak hepimizin özeleştiri yapması gerekiyor! Çünkü milyonlar Aslı ve Gamze'nin ismini zafer gecesi öğrendi! Hep eleştirmekle olmuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA