Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yeni Nusret'ler keşfedelim

"Kasap Nusret'i (Gökçe) artık yazmayın, haber ve röportaj yapmayın. Adam alt tarafı et kesip pişiriyor işte. Olimpiyat madalyası mı var? NASA'da çalışan ilk Türk mü? İçimiz dışımız Nusret oldu" diye yazacaktım vazgeçtim.
Çünkü benim eleştirim de fayda etmeyecek, Nusret'i en geç yazan yazar olacaktım!
Geçenlerde 'Şeflerin Düellosu'nu izlerken Nusret'i unutturmanın yolunu sanırım buldum.
Evet, Nusret'e bir rakip buldum.
O da bir kasap ve şef. 'Şeflerin Düellosu'nda iki bölüm izlediğim Gürkan Topçu'nun et bilgisi ve gurmeliği üst düzeyde.

SIRA DIŞI BİR ŞEF
Gürkan'ın programda yemek yapma telaşı içersinde verdiği kısa bilgiler bile bugüne kadar okuduğum birkaç Nusret röportajından daha sağlam bir içeriğe sahipti.
Müşterilerinin kaç kilo et yediğinden farklı şeyler söylüyordu! Yemekleri de güzel ki, birinci oldu, jüri üyeleri yaratıcılığına tam puan verdi.
40 dakikada yemek yetiştirmeye çalışırken arada et ve et pişirme sanatına dair ilginç bilgiler veren ve bu bilgisini 'et suşi', 'kuzu vals' gibi sıra dışı tariflerle sergileyen Gürkan'ı da mercek altına alın derim hafta sonu eklerinin muhabirleri, gurmeleri!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA