Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İvana Sert haber programı mı sunuyor?

'Bugün Ne Giysem?' programın ardından aynı ekiple 'En Büyük Show'u da sunmaya başlayan İvana Sert'i, Pınar Altuğ Twitter'dan eleştirmiş. Altuğ'un takıldığı nokta İvana'nın bozuk Türkçesi. Altuğ, Twitter'dan "İvana Sert Türkçe'yi doğru dürüst konuşamazken neden iki farklı programda sunucu? Sunucu kıtlığı mı var? Kadının Türkçe aksanı rezalet", "Hani ikoncan, eski model vs. diye modayla ilgili program yapınca bir şekilde idare ediliyordu da, gece yayınında sunuculuk yapmasın Ivana Sert" yorumlarıyla tepki göstermiş.
Evet, İvana'nın Türkçesi bozuk ama kimin doğru ki? Ayrıca İvana, fiziksel güzelliğinin yanı sıra bozuk Türkçe'siyle de ilgi odağı. Bence Altuğ, İvana'ya takmış, bozuk Türkçe'sini sorun etmeyi abartmış. Sonuçta İvana, haberleri sunmuyor. 'En Büyük Show', adı üstünde bir şov programı ve daha çok göze hitap ediyor!
Hepsini geçtim, bozuk Türkçesi de İvana'yı daha sempatik yapıyor.
Bir yazımda İvana'yı savunacağımı hiç tahmin etmezdim ama ben Altuğ'un bu çıkışında kadınsal bir rekabet seziyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA