Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Celal ile Ceren'e gülemedim

Bir filmin kaderini en çok 'fısıltı gazetesi' daha sonra da fragmanları belirler. 'Recep İvedik' fenomeni de internette ışık hızıyla yayılan film görüntüleri ve fragmanlarından doğmuştu.
Şahan Gökbakar'ın son filmi 'Celal ile Ceren'in fragmanında ise aynı başarı yakalanamamış.
Fragmanı defalarca izledim ve hiç gülmedim. Acaba bende mi bir hata var diye sosyal medyadaki yorumlara da baktım, sinema sektöründen görüşlerine önem verdiğim insanlara da sordum; genel kanı hayal kırıklığıydı.
Ya Şahan ve kardeşi Togan Gökbakar fragman hazırlama işini unuttu ya da filmdeki malzeme bu ve çok da komik değil. Belki de bu kesik kesik sahneler öykü bütünlüğü içerisinde izleyicileri güldürecektir, lakin bunun affı olmaz! Fragman yapımında asıl hüner zaten 1.5-2 dakikada filme ilgiyi artırmaktır! Ne yazık ki, 'Celal ile Ceren' bunu başaramıyor.
Bir de dikkatimi çekti; Şahan ne kadar yeni bir karakter yaratmaya çalışsa da 'Recep İvedik'in etkisinden kurtulamamış. Esprilerin tarzı bile aynıydı ama ne 'Celal' olmuş ne de 'Recep'!
Bu yazıdan sonra beni de 'Recep İvedik' düşmanı ilan edenler olabilir! Ancak bu satırların yazarı; entel yargısız infaza karşı, en zor döneminde 'Recep İvedik'in yanında durmuştu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA