Antalya'nın Alanya ilçesinde, ekim ayının son günlerinde etkili olan güneşli ve sıcak hava sahillerde hareketliliğe neden oldu. Kasım ayına sayılı günler kala Damlataş Sahili'nde denize giren vatandaşlar ve turistler, yazdan kalma günlerin tadını çıkardı.
ALANYA SAHİLLERİ DOLDU TAŞTI
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen vatandaşlar, Damlataş ve çevresindeki sahillerde denize girerken; bazıları kumsalda güneşlenerek vakit geçirdi. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği sahillerde, ekim ayının son günleri olmasına rağmen yaz aylarını aratmayan manzaralar oluştu. Denize girenler, güneşlenenler ve sahilde yürüyüş yapanlar güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.
GÜVERCİNLER TURİSTLERİN ÜZERİNDE UÇTU
Alanya'nın Damlataş Sahili'nde denize giren tatilcilerin üzerinde uçuşan güvercinler ise görüntülere ayrı bir renk kattı.