Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Filiz Özkol ile günlük burçlar ve günlük burç yorumları(30 Kasım 2016)

Günlük burçlar, günlük burç yorumları ve bugün doğan erkek ve kadınların özellikleri bugün doğan çocukların doğum özelliklerini, günün rengini, kokusunu siz okuyucularımız için derledik.

30.11.2016.ÇARŞAMBA

BUGÜN DOĞANLAR:

Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendileriniz yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük bir keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Neşeli ve iyilik sever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmalarına karşı paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Kendilerine garip bir şekilde güvenirler. Yaşamalarını kontrol altında tutmaktan hoşlanırlar. Deniz yolculuklarına düşkün olurlar.

ERKEKLERİ:

İlişkilerinde cinsel dürtülerden çok, zeka kapasitesi rol oynar. Kısıtlanmak istemeyen ve bağlanmaktan korkan sürekli değişen bu adam, kadınların hazin aşk hikayelerinin özel kahramanlarıdır. Eş olarak, karşısındaki kişiyi zorlasalar da, iyi bir baba olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Aile bireylerinin özgürlük sınırlarına girmez ve özel dünyalarına hiç kimseyi kolay almazlar

KADINLARI:

Hisleri çok kuvvetlidir ve çok çabuk yön değiştirebilirler. Meraklı yapıları olmadığı halde, öğrenmek istedikleri konularda, çok çabuk bilgi sahibi olurlar. İkna dilmesi çok zor kişilerdir. Sabit düşündükleri zaman, alışkanlıklarına esir düşerler. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Ona asla çocuk muamelesi yapılmaz. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. Gizli inatçılıkları yüzünden, ebeveynlerini üzerler. Duygularını paylaşmaktan hoşlanmazlar

GÜNÜN YORUMU:

Devletler arası liderlerin gündem toplantıları yapılacak. Bir çok yenilikler söz konusu olacak. Şirketlerin özel toplantıları ve kişisel egolar ortaya çıkacak. Tekstil ürünlerinin piyasaya çıkması ve yeni anlaşmalar ve açılışlar yapılacak. Bir çok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Tiyatro ve sinema salonları yeni filmlere tanık olacak. Özel baloların ve resepsiyonların gündem kazanmasıyla, gözler basına çevrilecek. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkelerimizden sakınmalıyız.

BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYIN!

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, çingene pembesi, parlak yeşil

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Begonya, sarı papatya, mavi gül

GÜNÜN KOKUSU:

Yasemin, sabun, nane

KOÇ::

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız, bazılarına ters gelebilir. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.

BOĞA:

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.

İKİZLER:

Daha iyi pozisyonlar için, kendi koşullarınızı oluşturacaksınız. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.

YENGEÇ:

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

ASLAN:

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

BAŞAK:

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor.

TERAZİ:

Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Siz gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz.Bugün sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişilerin daha sonra size kazandıracağı avantajları unutmayın.

AKREP::

Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz, rahatladığınızı göreceksiniz.

YAY:

Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşullarınızı zorluyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Bir çok kombinasyon iş bağlantıları yüzünden başınızı ağrıyabilir. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

OĞLAK:

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen; sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yapıcı yönünüzün çevresel faktörlerden çabuk etkilenmesi yüzünden olayların yönünü saptırabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız.

KOVA:

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

BALIK:

Güneş burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA