Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Venüs’ ün Boğa burcuna geçişinin burçlara etkileri

Koç: Bu döngüde işte, maddi alanlarda, kariyerde, hedeflerde artık net bir karara varabilecek, adımlarını planlı atacaksın. Uzun zamandır iş değişikliği planlayan bir Koç burcuysan şimdiden bağlantılarını kullanmaya başlayabilirsin.

Boğa: Evlilik haberi, teklifler, yatırımlar ve bekarlığa son diyerek yalnızlar durağından bu döngüde inmeyi planlıyorsan tam sırası. Özellikle uzun süreli ilişkisi olan Boğa burçları artık yeni bir başlangıca adım atabilirler.

İkizler: Konuşkan, girişken, değişime açık, görüntüsünde radikal farklılıklar yaratarak gündeme geliyorsun. Daha önce gerçekleştirmek isteyip bazı engeller sebebi ile gerçekleştiremediğin hayallerini artık hayata geçirebilirsin.

Yengeç: Ortak arkadaşlar, grup çalışmaları, organizasyon, toplum önünde alkışlanmak ön planda olacak. Özellikle sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan yaptığın eserler hak ettiği değeri görebilir.

Aslan: Para, kazanımlar, yeni insanlar, nişan ya da resmi aile törenleri, aile meclisini bir araya getirebilir. Kendinizi oldukça güçlü hissedeceğiniz bu döngüde uzun süreli birlikteliğinizi evliliğe taşıyabilir, sorun olarak gördüğünüz meseleleri çözüme ulaştırabilirsiniz.

Başak: Yollar ve yolculuklar, farklı kültürler, eğitimde gelişmeler, felsefe ve psikoloji gibi alanlarda kendini geliştirebilirsiniz. Özellikle bir süredir üzerinde araştırma yaptığın konular üzerine akademik bir kariyer oluşturabilirsin.

Terazi: Aile mirası, ikinci baharı yaşamak, gayrimenkul sahibi olmak, ortak iş kurmak gündeminde olacak. Bu döngüde girişimde bulunacağın konular senin için uzun süreli ve kalıcı olacak.

Akrep: Sevgili, eş ve yeniden düzen kurmak, eski ilişkiler, yeni başlangıçlar için de fırsatlar var. Eğer ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan hayatını değiştirecek bir aşkla karşılaşabilirsin. Hızlı ve net kararlar alacağın bir döngüdesin.

Yay: Hizmet sektörü, çalışkanlık, ortak arkadaş grupları, sosyalleşmek ön planda olacak. Eğer geçmişe dair duyduğun pişmanlıkların varsa bu döngüde hepsini hallettiğine şahit olabilirsin. Senin için yenilenme süreci başlıyor.

Oğlak: Statü kazanmak, birikimler, yaşamına şekil vermek, uzun süreli ilişkilerde sahiplenme gündeminde olacak. Özellikle inşaat, gayri menkul sektöründe çalışan bir Oğlak burcuysan işten yana şansının açıldığını görebilirsin.

Kova: Evinde, lüks tüketiminde, kendini rahat hissettiğin hobilerinde, aile ortamında değişim var. Yeni bir yatırım yapmak isteyen Kova burcuysan karşına çıkan fırsatlara fazlasıyla şaşırabilirsin.

Balık: Kardeşlerin ile olan ilişkilerin ve yakın dostlukların için yeni başlangıçlar var. Bir süredir kırgın olduğun insanlarla aynı ortama gelebilir, kırgınlıklarını bir tarafa bırakabilirsin. Uzun vadeli birlikteliklere söz konusu olabilir.

KOÇ BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA