ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein davasında kan donduran gerçekler açığa çıkıyor. Kurduğu fuhuş, cinsel istismar, insan kaçakçılığı ve pedofili ağına uzun yıllar boyunca ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar sayısız ismi dahil eden Epstein, 2019 yılında New York'ta tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etmişti.
En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein davasına dahil olan isimlerse, gizlilik kararının kalkmasının ardından birer birer ifşa oldu.
SAYISIZ İSİM İFŞA OLDU
Şu ana kadar açıklanan dava dosyalarında, aralarında Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.
BATI MEDENİYETİNİN İKİYÜZLÜLÜĞÜ
Siyonist ağ ve Jeffrey Epstein ile ilişki içerisinde olan, fuhuş adasını ziyaret eden isimlerin kamuoyunun gündemine girmesiyle 'Batı' medeniyetinin ikiyüzlü tarafı bir kez daha gözler önüne serildi.
'Epstein Listesi' olarak adlandıran belgelerde birçok Hollywood yıldızı ile dünyanın tanıdığı ünlü milyarder iş insanları yer alıyor.
VICTORIA'S SECRET SPONSORLUĞUNDA "ADA GEZİSİ"
Dosyalara göre, Epstein'ın fuhuş adası Little St James'e götürülen tüm kızlara Victoria's Secret marka bikini ve gecelikler verilmişti. Victoria's Secret'ın patronu Les Wexner'ın, Jeffrey Epstein ile yakın arkadaş olduğu belirlenmişti.